O racletă practică pentru jaluzele este de mare ajutor. Datorită manșonului din microfibră, care are un tratament antistatic, poți prinde cu ușurință tot praful și murdăria. Mistria poate fi folosita atat uscata cat si umeda. Datorită construcției speciale, puteți curăța până la 3 rânduri de jaluzele simultan. Mistria este realizată din plastic rezistent. După curățare, vă recomandăm să spălați întotdeauna husa în apă caldă. Deoarece este detașabil, poate fi spălat și în mașina de spălat.
 
 
Vechiul calorifer cu aripioare are avantajele și dezavantajele sale. La stergerea prafului, o perie dubla este de mare ajutor, care iti va permite sa ajungi la fiecare coasta. O perie flexibilă pentru radiatoare cu o lungime de până la 70 cm va ajuta la curățarea caloriferelor noi.
 
Prosop/Micro manusa pentru praf 3 in 1
 
Un prosop în formă de mănușă este, de asemenea, o soluție foarte inteligentă. O micromănușă multifuncțională 3 în 1 pentru ștergerea și lustruirea diferitelor suprafețe netede, cum ar fi sticlă, gresie, suprafețe vopsite, mobilier, caroserie și altele asemenea. Întoarce materialul la 180 de grade pentru a accesa următoarea opțiune. Este fabricat din 80% poliester și 20% poliamidă.