🚚 Livrare gratuită pentru comenzi de peste 300 Lei

Avantajele snorkelingului cu masca

 1. Respirație ușoară: Masca care acoperă toată fața vă permite să respirați atât pe nas, cât și pe gură, ceea ce este mai natural și mai confortabil. Acest lucru este util în special pentru începătorii care pot avea dificultăți de a respira singuri prin gură printr-un snorkel tradițional.
 2. Vedere mai largă: Măștile de snorkeling oferă o vedere panoramică largă care vă permite să vedeți mai bine frumusețea lumii subacvatice. Acest lucru îmbunătățește experiența generală și permite o mai bună orientare sub apă.
 3. Anti-aburire: Multe măști moderne de snorkeling sunt echipate cu un sistem anti-aburire. Acest sistem asigură că sticla măștii rămâne curată pe toată durata snorkelingului, ceea ce este crucial pentru siguranță și confort.
 4. Snorkel integrat: O mască cu snorkel încorporat elimină nevoia de a ține snorkel-ul în gură, reducând oboseala maxilarului și sporind confortul. Multe dintre aceste snorke-uri au și o supapă pentru a împiedica pătrunderea apei.

Cum să alegi masca potrivită

 1. Mărime și formă: Alegeți o mască care se potrivește bine feței dvs. Majoritatea măștilor sunt disponibile în diferite dimensiuni pentru a asigura o purtare confortabilă și sigură. Verificați etanșeitatea măștii așezând-o pe față fără a strânge curelele și inhalând. Masca trebuie să rămână atașată de față chiar și fără curele.
 2. Calitatea materialelor: Căutați măști realizate cu materiale de calitate precum silicon pentru garnitură și policarbonat pentru sticlă. Aceste materiale sunt durabile, confortabile și sigure pentru piele.
 3. Caracteristici: Unele măști oferă caracteristici suplimentare, cum ar fi un sistem anti-aburire, supape de drenaj și opțiuni de cameră. Alege o mască care se potrivește nevoilor și preferințelor tale.

Sfaturi pentru snorkeling sigur și distractiv

 1. Practică superficială: exersați respirația și folosirea unei măști în apă puțin adâncă înainte de a vă aventura în apă mai adâncă. Acest lucru vă va oferi încredere și vă va obișnui cu echipamentul.
 2. Cunoaște-ți limitele: nu-ți depășește abilitățile fizice și înota doar acolo unde te simți confortabil și în siguranță. Amintiți-vă să vă întoarceți la mal atunci când vă simțiți obosit.
 3. Supraveghere: Nu faceți niciodată snorkel singur. Luați întotdeauna cu dvs. un partener care vă poate ajuta în caz de urgență.
 4. Protecție solară: Folosiți protecție solară, îmbrăcăminte de protecție și o pălărie pentru a vă proteja de razele UV dăunătoare.
 5. Respectați viața marina: nu atingeți coralii sau alte vieți marine. Încercați să fiți prietenos cu mediul și lăsați totul la locul său.

Am selectat o mostră de mască pentru copii din oferta noastră: Mască de snorkeling Shark, față integrală, pentru copii 4+, XS

Mărimea corectă a măștii:

Snorkelingul cu mască este o modalitate excelentă de a descoperi frumusețea lumii subacvatice confortabil și în siguranță. Datorită ușurinței în utilizare, vederii largi și respirației confortabile, această activitate este potrivită pentru oameni de toate vârstele și experiența. Cu echipamentul potrivit și respectând regulile de siguranță de bază, puteți experimenta aventuri de neuitat și puteți descoperi lumea fascinantă de sub suprafață.

Găsiți aici toate măștile din oferta noastră.