Nici un element
Anason stelat

Anason stelat

Anasonul stelat este un condiment aromat adăugat turtă dulce sau vin fiert. Forma sa unică de stea cu opt colțuri îl predispune și ca decor parfumat. Acest condiment este interesant și pentru efectele sale asupra sănătății umane.


Tonul răspândit

Tonul răspândit

Aroma de cafea, pâine proaspătă și ton se întinde. Un mic dejun frumos și simplu este pe masă în câteva minute.


Pomelo

Pomelo

Pomelo este un fruct asemănător grapefruitului care poate fi găsit în aproape orice magazin. La fel ca toate citricele, pomelo contine si vitamina C, pe care organismul nostru nu o poate produce in mod natural si trebuie sa o obtinem din alimente, dar contine si multe alte substante benefice pentru sanatate.


Biluțe simple de nucă de cocos

Biluțe simple de nucă de cocos

Coacetul de dinainte de Crăciun se apropie încet de sfârșit. Totuși, dacă doriți să completați încă o prăjitură simplă de nucă de cocos, puteți face, de exemplu, bile de cocos cu doar trei ingrediente.


Római fazék

Római fazék

O tigaie neglazuită, cunoscută și ca oală romană sau bol roman, este un ajutor excelent pentru prăjirea sănătoasă a cărnii și a legumelor. Nu aveți nevoie de grăsime adăugată când coaceți. O preparare puțin mai complicată și o coacere mai lungă vă vor răsplăti cu o delicatesă sănătoasă. Puteți citi cum să aveți grijă de el și cum să coaceți pe el chiar aici.


Porumbarul (Prunus spinosa)

Porumbarul (Prunus spinosa)

Porumbarul este un arbust raspandit in tara noastra, care infloreste frumos cu flori albe primavara. Toamna, ne va binecuvânta cu fructe foarte amare, dar foarte sănătoase. Aceste fructe de toamnă sunt adesea culese abia după primele înghețuri pentru a le face mai dulci și sunt folosite pentru a face vin excelent, lichior, dar și, de exemplu, un decoct sănătos.


Oala pentru suc - un ajutor excelent

Oala pentru suc - un ajutor excelent

Vremea uscată și rece care domnește toamna este asociată cu gripa și sezonul rece. Avem însă și sezonul recoltării fructelor, care este cel mai bun luptător împotriva bolilor. Prin introducerea fructelor sub diferite forme în alimentația noastră, furnizăm organismului multe vitamine. Un storcator cu abur este o optiune pentru a le adauga in meniul zilnic.


Reteta de condimente lichide de casa

Reteta de condimente lichide de casa

Leuștean este un excelent ajutor în prepararea supelor și a sosurilor. Este o plantă excelentă și ușor de cultivat pe care nu trebuie doar să o uscăm sau să o înghețăm pentru a rezista toată iarna. Pentru a profita de gustul său picant, este o idee bună să faceți un condiment lichid de casă. Oricine poate face această rețetă simplă și folosește doar ceea ce este acasă.


Cum se gătește porumbul

Cum se gătește porumbul

Porumbul fiert se vinde la tarabele din piata sau la obiectivele turistice. Cu toate acestea, puteți face această delicatesă excelentă și acasă. Chiar și copiii îl adoră datorită gustului său dulce. Este un răsfăț excelent și sănătos pentru zilele de vară, care te va ține sătul ore întregi.

Următorul