🚚 Livrare gratuită pentru comenzi de peste 300 Lei

Beneficii ecologice

  1. Reciclați și reduceți deșeurile: Capsele de carton sunt fabricate din cutii de carton vechi, utilizabile, care altfel ar ajunge la groapa de gunoi. În acest fel, cantitatea de deșeuri este redusă semnificativ și este încurajată reciclarea.
  2. Reducerea amprentei de carbon: Utilizarea materialelor reciclate, cum ar fi capse de carton, contribuie la reducerea amprentei de carbon. Multă energie și materii prime sunt folosite pentru a produce noi cutii de carton, în timp ce reciclarea cutiilor vechi este mult mai puțin consumatoare de energie.

Beneficii practice

  1. Protecția mărfurilor: Capsa de carton este extrem de eficientă în protejarea produselor fragile și sensibile în timpul transportului. Cartonul mărunțit acționează ca un material de căptușeală care absoarbe impacturile și previne deteriorarea mărfurilor.
  2. Flexibilitate și adaptabilitate: Datorită structurii sale flexibile, capsa de carton se adaptează cu ușurință la forma mărfurilor ambalate. Acest lucru asigură că produsele sunt atașate ferm și nu se mișcă în timpul transportului.
  3. Ușurință în utilizare: tăierea cartonului este foarte ușor de manevrat. Doar turnați-l în ambalaj în jurul produsului pentru a crea un strat protector. Spre deosebire de alte materiale de umplutură, cartonul este ușor de depozitat și nu necesită condiții speciale de depozitare.

Beneficii economice

  1. Cost-eficiență: Producerea și utilizarea capselor de carton este adesea mai ieftină decât cumpărarea de noi materiale de umplutură. Companiile își pot reduce costurile de ambalare folosind propriile lor cutii de carton vechi.
  2. Reducerea costurilor de depozitare: Capsele de carton ocupă mai puțin spațiu decât alte materiale de umplutură, ceea ce înseamnă că mai mult material poate fi depozitat într-o zonă mai mică.

Ambalarea în benzi de carton este o soluție excelentă pentru companii și persoane fizice care caută o metodă ecologică, eficientă și economică de ambalare. Prin utilizarea acestui material reciclat, putem contribui la protecția mediului, reducem costurile și, în același timp, ne asigurăm că bunurile noastre ajung la clienții noștri în stare perfectă. Datorită numeroaselor sale avantaje, capsa de carton devine o alegere din ce în ce mai populară în domeniul ambalajului și logisticii.


Daca nu ai ocazia sa iti faci singur taierea in carton, o gasesti in oferta noastra.