🚚 Livrare gratuită pentru comenzi de peste 300 Lei

Nu toată carnea este potrivită pentru depozitare pe termen lung și fiecare își pierde gustul și proprietățile în timp.


Vită


Muschiul, friptura, nuca mica, nuca mare, umarul, pieptul, gatul vor rezista 8-10 luni la congelator. Coasta și coada trebuie prelucrate în termen de 6 luni. Atenție la organele și carnea tocată. Acestea ar trebui să fie procesate în termen de 2 luni.


Porc


Friptura, coapsa, umarul se pot pastra la congelator 4-8 luni. Gât, burtă, genunchi doar 3-5 luni. Baconul și bărbia trebuie congelate doar 2-4 luni.


Produse din carne de porc


Carnea tocată, tărâțele și piureul de abator trebuie procesate rapid și congelate doar pentru 1 până la 2 luni. Șunca fiartă sau ficatul de casă pot fi ținute la rece aproximativ 2-3 luni. Salamul proaspăt rezistă cel mai mult în congelatorul nostru - aproximativ 4 luni, iar cârnații - până la 6 luni.


Păsări de curte


Puiul sta la congelator 6-8 luni, rata 4-6 luni, gasca nu mai mult de 4 luni. Putem congela carnea de curcan cel mai mult timp - 6 până la 8 luni.


Divina si pestele afumat se pot pastra aproximativ 6 luni. Pești precum păstrăvul, tancul, crapul, știuca, somnul, dar și fileurile de pește nu trebuie păstrați mai mult de 3 luni.

Carnea trebuie ambalată în pachete pentru a fi folosită deodată, deoarece nu trebuie recongelată. Pentru ambalare, este indicat să folosiți pungi de plastic, folii de aluminiu sau recipiente concepute pentru o astfel de depozitare, care să reziste la îngheț și să nu crape.