🚚 Livrare gratuită pentru comenzi de peste 300 Lei

Inițial, am căuta specii de cireș în Asia de Est și Europa de Sud-Est, dar astăzi sunt răspândite în întreaga lume. Cireșele poartă abundență și au o coroană masivă atunci când cresc liber. Cireșul de păsări și vișinul sălbatic au fost principalii contribuitori la crearea a nenumărate soiuri actuale. Cunoaștem aproximativ 500 de soiuri de vișine diferite și aproximativ 250 de soiuri de vișine.

Fructul este format din pulpă și pulpă, care este alcătuită din mai mult de 80% apă. Sunt prezente și zaharurile din fructe. Mineralele (magneziu, fier, iod, fosfor, zinc, calciu, potasiu și siliciu) și vitaminele A, B, C, E și P sunt semnificative.

Importanta pentru sanatate

  • ele protejează țesutul conjunctiv de descompunerea enzimatică
  • ele susțin formarea oaselor și a dinților
  • au efecte de intinerire, infrumuseteaza pielea
  • au efect antiinflamator
  • susțin excreția acidului uric și a altor substanțe nocive, curăță rinichii
  • conțin iod legat organic, care susține buna funcționare a glandei tiroide
  • beneficiază inimii și sistemului circulator
  • datorită conținutului lor de antociani, acestea contribuie la tratarea diabetului
  • ele ajută la boala parodontală
  • ameliorează bolile reumatismale ale articulațiilor și guta
  • au un usor efect laxativ, actioneaza impotriva constipatiei
  • ele ajută la scăderea în greutate
  • ele întăresc sistemul imunitar
  • creează imunitate anti-cancer

Nu este bine să bei cireșe cu apă, deoarece pot începe să fermenteze în tractul digestiv și pot cauza probleme digestive.