🚚 Livrare gratuită pentru comenzi de peste 300 Lei

Avem nevoie:

1 kg de inimioare de porc
1 kg limbi de porc
2 genunchi de porc din față proaspete
0,5 kg piei de porc
8 catei de usturoi1 stomac de porc
dupa gust sare si piper negru macinat

Abordare:

Fierbe toate ingredientele din carne in apa cu sare impreuna cu trei catei de usturoi pana se inmoaie. Scoatem limba de pe membrana superioară și o tăiem împreună cu inimile și genunchiul. Putem macina fin pielea cu o rasnita. Se amestecă împreună cu puțin bulion și cu restul de usturoi zdrobit. Adăugați sare și condimente după gust.

Umpleți stomacul spălat cu acest amestec. Cu toate acestea, nu îl umplem foarte mult - se micșorează în timpul gătitului și se poate crăpa. Nu trebuie să fie greu când este apăsat. O coasem si o gatim in apa curata aproximativ o ora.

Punem presa fierbinte pe farfurie si o incarcam deasupra si o lasam sa stea minim 12 ore. Putem să mâncăm această presă pregătită sau să o dăm drumul.

Pofta buna