🚚 Livrare gratuită pentru comenzi de peste 300 Lei

Avem nevoie

2 pahare de faina semi-grunjoasa
1 cană de zahăr
1 pahar de lapte
3/4 cană de ulei
2 oua
1 zahar vanilat
1 praf de copt
dupa gust, ciocolata, mac, fructe, scortisoara

Se amestecă ouăle cu zahărul și zahărul vanilat. Dacă vă plac prăjiturile mai puțin dulci, puteți adăuga mai puțin zahăr. Amestecați uleiul. Apoi incepem sa adaugam faina cu praful de copt – cam jumatate, amestecam bine si adaugam putin lapte. Amestecați restul de făină, astfel încât să nu se formeze cocoloașe. La final, amestecați laptele rămas pentru a forma un aluat subțire.

Dupa gust, putem adauga ciocolata tocata, afine, zmeura sau chiar o jumatate de cana de mac - fiecare dupa gustul sau. Umpleți pahare pentru brioșe aproximativ 2/3 pline cu aluat și coaceți la 180°C timp de aproximativ 15 minute, în funcție de cuptor.

Putem decora cu fructe proaspete și frișcă, sau doar stropim cu zahăr.

Vă dorim un gust bun.