Apelator electric pentru rozatoare
Repellent electronic eficient împotriva șoarecilor, șobolanilor și a unor tipuri de insecte (furnici, păianjeni, ploșnițe). Emite semnale ultrasunete și luminoase care afectează negativ sistemul auditiv și sistemul nervos al rozătoarelor. Acest sunet nu poate fi auzit de oameni sau de unele animale de fermă. Are un impact mare asupra rozătoarelor deoarece le dăunează funcțiilor vitale de bază și provoacă stres și nervozitate în rândul lor. Rozătoarele încetează să mănânce, să se reproducă și în cele din urmă părăsesc teritoriul în raza de acțiune a sperietoarei. Lumina intermitentă răspândește panica printre rozătoare.
 
Este o modalitate ecologică de a scăpa de rozătoare, fără utilizarea de substanțe chimice și capcane alimentare otrăvitoare. Utilizarea sa este în gospodării, birouri, garaje, depozite și alte clădiri. Ea atinge efectul maxim după 20 de zile. Consumul este de 7 W și alimentare de 220 V. Potrivit pentru o cameră cu o suprafață de până la 160 m2. Soluția perfectă pentru problemele rozătoarelor.
 
Sperietor cu ultrasunete silențios alimentat de baterii pentru șoareci
 
Acest respingător de rozătoare cu ultrasunete cu 6 baterii este complet silentios. Sunetele sunt inaudibile de oameni, deci este ideal pentru birouri, beciuri, depozite mici, garaje. Suprafața sa efectivă este de 100 m2, durata de viață a bateriei este de aproximativ 6 luni. Dimensiunile dispozitivului sunt 185x88x31mm.
 
Scarer cu ultrasunete silențios pentru șoareci pentru mașină
 
Repelentul cu ultrasunete pentru șoareci, șobolani, jder, nevăstuică și alți dăunători pentru mașini are o tensiune a bateriei de 12V. Nu interferează cu dispozitivele electronice comune, cum ar fi radiourile auto și altele asemenea. Pornirea și oprirea automată funcționează pe baza monitorizării și evaluării tensiunii bateriei.
Puteți găsi aceste produse și produse similare în oferta noastră aici.