Tavă ceramică 4.5L nesmălțuită KLC
Producător: KinekusCodul produsului: KIN33000017
ceramica, oala romana, nesmaltata, volum 4,5 l,
COACERE
Înainte de utilizare, prăjitorul trebuie scufundat în apă timp de 20 de minute și apoi puteți pune mâncare în el. Puneți tava umplută într-un cuptor rece, astfel încât temperatura să crească pas cu pas.
Mâncarea este coaptă în suc propriu, nu este nevoie de grăsime adăugată pentru preparare. Datorită evaporării treptate a apei din porii vasului de lut, carnea nu se usucă deloc și rămâne sucul minunat plin de aromă și arome. Daca vrei ca mancarea sa fie crocanta, o poti prepara fara capac.
CURĂȚARE
Nu folosiți detergenti pentru curățare, aceștia ar putea pătrunde în porii tăvii de copt. Prin urmare, curățați tava de copt folosind apă caldă curată și o perie de sârmă nemetalic. Se lasă să se usuce bine și se păstrează neacoperit.
COACERE
Înainte de utilizare, prăjitorul trebuie scufundat în apă timp de 20 de minute și apoi puteți pune mâncare în el. Puneți tava umplută într-un cuptor rece, astfel încât temperatura să crească pas cu pas.
Mâncarea este coaptă în suc propriu, nu este nevoie de grăsime adăugată pentru preparare. Datorită evaporării treptate a apei din porii vasului de lut, carnea nu se usucă deloc și rămâne sucul minunat plin de aromă și arome. Daca vrei ca mancarea sa fie crocanta, o poti prepara fara capac.
CURĂȚARE
Nu folosiți detergenti pentru curățare, aceștia ar putea pătrunde în porii tăvii de copt. Prin urmare, curățați tava de copt folosind apă caldă curată și o perie de sârmă nemetalic. Se lasă să se usuce bine și se păstrează neacoperit.
Római fazék
O tigaie neglazuită, cunoscută și ca oală romană sau bol roman, este un ajutor excelent pentru prăjirea sănătoasă a cărnii și a legumelor. Nu aveți nevoie de grăsime adăugată când coaceți. O preparare puțin mai complicată și o coacere mai lungă vă vor răsplăti cu o delicatesă sănătoasă. Puteți citi cum să aveți grijă de el și cum să coaceți pe el chiar aici.