Nici un element
Micii gurmanzi

Micii gurmanzi

Mâncăm și cu ochii, iar acest lucru se aplică de o sută de ori mai mult copiilor. Când micuții noștri dragi nu vor să mănânce, de exemplu, o farfurie și un castron doar pentru ei vor ajuta. Căutarea unui animal sub supă este interesantă și distractivă în timp ce mănânci. La școală, o cutie frumoasă de gustări vă va ajuta cu singura gustare, pe care o puteți arăta colegilor și prietenilor. Există multe modalități de a îmbunătăți apetitul chiar și al celor mai imaginativi oameni.


Va ninge? Nu știm, dar...

Va ninge? Nu știm, dar...

Este destul de greu de prezis cum va fi vremea, dar dacă ninge chiar și pentru o zi, trebuie să fii pregătit pentru asta, astfel încât copiii să se bucure din plin de măcar câteva ore. Sănii, bob, planoare - totul este potrivit pentru cei mici și ceva pentru distracția adulților.


Crăciun fericit

Crăciun fericit

Jingle bells, jingle bells
Jingle all the way
Oh, what fun it is to ride
In a one horse open sleigh


Calendarul Adventului

Calendarul Adventului

Fiecare copil așteaptă cu nerăbdare Crăciunul și întreabă când va fi. Un mic ajutor pentru părinți este calendarul de advent. Crearea sa datează din secolul al XIX-lea. În prezent, poate fi cumpărat în diferite forme atât pentru copii, cât și pentru adulți.


Trecerea la ora de iarnă 2022

Trecerea la ora de iarnă 2022

Deja în acest weekend, vom da din nou ceasurile înapoi cu o oră. Cineva va profita de acest fapt și va dormi o oră mai mult. Pentru alții, le perturbă rutina de somn sau îi determină să aibă o oră mai multă tură de noapte.


Cum să faci un zmeu

Cum să faci un zmeu

Dacă te întrebi ce activitate să inventezi și să te bucuri de timpul cu familia și copiii tăi, iată răspunsul. Vremea vântoasă de toamnă este perfectă pentru a zbura cu un zmeu. Este o modalitate excelentă de a distra copiii în două moduri. Mai întâi în timpul producției și mai târziu în timpul lansării. Este usor de realizat si poti folosi materiale pe care le gasesti acasa.


Paști

Paști

Sărbătorile de primăvară sunt chiar după colț. Toată lumea a făcut deja curățarea, băieții și bărbații pregătesc coșuri, coac prăjituri și împodobesc ouă. Există o dispoziție festivă în fiecare gospodărie.


Copii în grădină

Copii în grădină

Se apropie primăvara și grădinarii scot pică, sape și lopeți. Încă nu știți cum să prindeți copiii? Așa că implică-i.


Sfantul Nicolae

Sfantul Nicolae

Moș Crăciun și Moș Crăciun nu merg în regiunea noastră, ci Sfântul Nicolae. Bazat pe tradițiile creștine, el umblă cu cârja și mitra de episcop.


Venire

Venire

Adventul ar trebui să fie o perioadă de încetinire și de pregătire pentru Crăciun, care este o sărbătoare specială atât pentru credincioși, cât și pentru necredincioși. La urma urmei, toată lumea încearcă să le supraviețuiască în pace și dragoste, într-o casă ordonată, frumos decorată, plină de oameni pe care îi iubesc. Dar ce înseamnă cuvântul advent și care este istoria lui?