Nici un element
Balsam de casă pentru rufe

Balsam de casă pentru rufe

Îți place ca hainele tale să miroasă și să fie minunat de moi? Cumpărarea balsam de rufe într-un magazin este o opțiune, care este, de asemenea, destul de scumpă în zilele noastre. Există însă și posibilitatea de a-l face acasă cu doar trei ingrediente și după gustul tău.


Un decor simplu de Crăciun - un mic brad de Crăciun

Un decor simplu de Crăciun - un mic brad de Crăciun

Te gândești cum să-ți decorezi casa, apartamentul sau biroul? Nu este întotdeauna necesar să cumpărați decorațiuni. Pe cele mai frumoase le poți face acasă. Ai nevoie doar de câteva lucruri și de puțină răbdare pentru a face un copac de coji de paste.


Accesorii seminee

Accesorii seminee

Putem face vremea rece de toamnă mai plăcută stând lângă șemineu. Pentru a face aceste momente și mai plăcute, nu uitați să le ușurați cu accesorii potrivite care să ajute, dar și să liniștească privirea.


Trecerea la ora de iarnă 2022

Trecerea la ora de iarnă 2022

Deja în acest weekend, vom da din nou ceasurile înapoi cu o oră. Cineva va profita de acest fapt și va dormi o oră mai mult. Pentru alții, le perturbă rutina de somn sau îi determină să aibă o oră mai multă tură de noapte.


Depozitarea recoltei

Depozitarea recoltei

Sezonul recoltei este una dintre cele mai plăcute părți ale anului pentru orice grădinar. Pentru ca o recoltă bună să nu fie stricată de depozitarea sa slabă, este necesar să vă pregătiți corespunzător pentru această sarcină. O pivniță, o cămară sau un garaj neîncălzit – există multe posibilități, trebuie doar să urmezi câteva principii, precum o temperatură scăzută constantă și o bună ventilație.


Uscarea ciupercilor chiar și într-un spațiu mic

Uscarea ciupercilor chiar și într-un spațiu mic

Dacă îți plac ciupercile și culesul ciupercilor, cu siguranță te vei gândi la depozitarea lor viitoare. Una dintre cele mai bune soluții este să le uscați și să le aveți la îndemână tot timpul anului. Dacă aveți mai mult spațiu, nu este nicio problemă cu uscarea. Dar dacă locuiești într-un apartament mic? O plasă de uscare poate ajuta.


Cum să respingi pisicile din grădină

Cum să respingi pisicile din grădină

Un animal de companie jucăuș, care este excelent la vânătoarea de șoareci, dar poate face multe răutăți în grădină. Pisica preferă să își facă nevoile în lutul liber care tocmai a fost săpat. Pisicile ținute în apartamente și case sunt folosite pentru toaletele pentru pisici. Cu toate acestea, în sat, pisicile sunt adesea ținute afară. Cum să-i descurajăm de grădina noastră sau patul de flori?


Cum să curățați

Cum să curățați

Stimate doamne,
partenerul tău face curat în casă? Te ajută? Dacă nu, poate că nu știe deloc cum s-o facă și nu știe la ce te aștepți de la el.

Stimati domni,
încearcă să-ți faci partenerul fericit și nu lăsa doar în seama ei.


Obiceiuri corecte de curățare

Obiceiuri corecte de curățare

Ștergeți praful, măturați, aspirați, salvați asta, economisiți acolo - puțini oameni au activități pe care noi le numim curățare. Cu toate acestea, acestea trebuie făcute în fiecare casă. Nu este nevoie de multe, doar câteva sfaturi bune și puțină dorință să ne fie mai ușor să curățăm.


Decorațiuni de grădină

Decorațiuni de grădină

Dacă trebuie să reînvie un loc gri din grădină, este bine să folosești decorațiuni de grădină. Dar aici este dat, mai puțin este uneori mai mult și, prin urmare, este necesar să luăm în considerare dimensiunea și funcția sa. Un ajutor excelent sunt ghivecele decorative de flori sau luminile solare de diferite culori, dimensiuni sau modele.

Următorul