🚚 Livrare gratuită pentru comenzi de peste 300 Lei

Nici un element
Matrite si taietoare de Craciun

Matrite si taietoare de Craciun

Mirosul de biscuiți și prăjituri de casă este prezent în aproape fiecare casă în perioada Crăciunului și creează o atmosferă inconfundabilă de sărbători. Matrite si taietoare cu tematica Craciunului se gasesc in sertarul multor gospodine, fie ca le foloseste la copt pentru intreaga familie sau doar pentru bucuria copiilor.


Cum să deblochezi o încuietoare înghețată?

Cum să deblochezi o încuietoare înghețată?

Nopțile de iarnă aduc șoferilor diverse surprize neplăcute. De la nevoia de a îndepărta cu lopata zăpada care a nins în timpul nopții, sau de a răzui parbrizul de înghețul puternic sau de a dezgheța un lacăt înghețat. Uneori ne putem lupta și cu încuietorile de pe ușile cabanelor și cabanelor, sau cu lacătele șopronelor și pivnițelor. Care este cel mai eficient mod de a le debloca?


Lumini de Crăciun: strălucirea și strălucirea sărbătorilor

Lumini de Crăciun: strălucirea și strălucirea sărbătorilor

Luminile de Crăciun au un loc special în inimile noastre și în decorațiunile noastre de sărbători. Sunt un simbol al căldurii, confortului și atmosferei fermecătoare care însoțește sezonul de Crăciun. Indiferent dacă decorațiunile tale de Crăciun sunt tradiționale sau moderne, luminile adaugă acea notă specială și strălucire care fac din aceasta cea mai minunată perioadă a anului.


Steaua de Crăciun

Steaua de Crăciun

Stea de Crăciun este o decorațiune frumoasă și simbolică care joacă un rol important în timpul sărbătorilor de Crăciun. Acest ornament tradițional poate fi folosit în mai multe moduri, nu doar pentru decorarea bradului de Crăciun. Iată câteva modalități în care puteți folosi steaua de Crăciun pentru decorarea casei


Ce este polirășina?

Ce este polirășina?

Se spune că multe decorațiuni exterioare sunt realizate din polirășină. Dar ce fel de material este și ce înseamnă acesta pentru utilizatorul obișnuit al acestor obiecte?


Fiind ecologic ușor și eficient - coșuri de gunoi duble

Fiind ecologic ușor și eficient - coșuri de gunoi duble

Cea mai bună opțiune pe care o avem este să nu creăm deloc deșeuri. Cu toate acestea, atunci când trebuie să aruncăm ceva, este important să separăm deșeurile. Cel mai obișnuit lucru pe care trebuie să-l separăm de restul deșeurilor din casă este plasticul. Ajutoarele excelente sunt coșurile de gunoi duble - ajutoare elegante care nu ocupă mai mult spațiu decât este necesar și în același timp își îndeplinesc funcția.


Mobilier de grădină OLÍVIA

Mobilier de grădină OLÍVIA

Daca ai nevoie sa iti amenajezi terasa sau foișorul cu stil, dar mai ales practic, mobilierul OLÍVIA este aici pentru tine. Acest set de 5 piese din aluminiu și polirattan arată uimitor și servește fie ca loc plăcut pentru a te așeza, fie pentru a-ți întinde picioarele după o zi grea. Fotografiile din acest articol vor arăta mai multe.


Să luminăm grădina

Să luminăm grădina

Fiecare curte și grădină poate fi, de asemenea, iluminată cu lumini frumoase seara, făcându-l un loc plăcut pentru a vă așeza. Există multe opțiuni. Lumânări care resping țânțarii, sau chiar lumini solare de diverse forme și utilizări interesante. Toată lumea se simte confortabil cu ceva diferit.


Sticla de gătit SIMAX

Sticla de gătit SIMAX

Sticla de gătit de la compania Kavalier, numită SIMAX, este renumită în întreaga lume pentru calitatea și durabilitatea sa. Poate fi folosit in intervalul de la +300°C pana la -40°C in functie de produs si scopul acestuia. Fierboanele, vasele de copt și biberoanele sunt fabricate din sticlă SIMAX. De asemenea, sunt utilizabile pe scară largă datorită faptului că pot fi folosite în cuptorul cu microunde, pe plăci electrice, pe gaz și vitroceramice, în congelator, în frigider și în mașina de spălat vase.

Următorul