Micii gurmanzi

Micii gurmanzi

Mâncăm și cu ochii, iar acest lucru se aplică de o sută de ori mai mult copiilor. Când micuții noștri dragi nu vor să mănânce, de exemplu, o farfurie și un castron doar pentru ei vor ajuta. Căutarea unui animal sub supă este interesantă și distractivă în timp ce mănânci. La școală, o cutie frumoasă de gustări vă va ajuta cu singura gustare, pe care o puteți arăta colegilor și prietenilor. Există multe modalități de a îmbunătăți apetitul chiar și al celor mai imaginativi oameni.


Anason stelat

Anason stelat

Anasonul stelat este un condiment aromat adăugat turtă dulce sau vin fiert. Forma sa unică de stea cu opt colțuri îl predispune și ca decor parfumat. Acest condiment este interesant și pentru efectele sale asupra sănătății umane.


În ce să semănăm transplanturi?

În ce să semănăm transplanturi?

Se apropie momentul în care este necesar să semănăm semințe pentru pre-plantare. Se pot folosi recipiente cu iaurt, așa că ne vom asigura cel puțin reutilizarea/reciclarea acestora. Daca nu avem aceasta varianta se pot procura diferite jardiniere. Un alt ajutor poate fi o baie de aburi sau o mini-baie de aburi, în funcție de spațiul pe care dorim să-l folosim.


Tonul răspândit

Tonul răspândit

Aroma de cafea, pâine proaspătă și ton se întinde. Un mic dejun frumos și simplu este pe masă în câteva minute.


Ajutoare care intră în fiecare crăpătură

Ajutoare care intră în fiecare crăpătură

Curățarea caloriferelor sau jaluzelelor nu trebuie să fie un coșmar pentru fiecare gospodină. Când folosiți uneltele potrivite care economisesc timp și efort, curățarea este cel puțin puțin mai ușoară.


Pomelo

Pomelo

Pomelo este un fruct asemănător grapefruitului care poate fi găsit în aproape orice magazin. La fel ca toate citricele, pomelo contine si vitamina C, pe care organismul nostru nu o poate produce in mod natural si trebuie sa o obtinem din alimente, dar contine si multe alte substante benefice pentru sanatate.


Sperietorii rozătoare

Sperietorii rozătoare

Ai o problemă cu șoarecii și șobolanii în casă, subsol sau garaj și nimic nu funcționează pentru ei? Încercați un apărător pentru rozătoare.


Va ninge? Nu știm, dar...

Va ninge? Nu știm, dar...

Este destul de greu de prezis cum va fi vremea, dar dacă ninge chiar și pentru o zi, trebuie să fii pregătit pentru asta, astfel încât copiii să se bucure din plin de măcar câteva ore. Sănii, bob, planoare - totul este potrivit pentru cei mici și ceva pentru distracția adulților.


Reguli de folosire a pirotehnicii

Reguli de folosire a pirotehnicii

Revelionul este aici și așteptăm și noi o noapte luminată, plină de flăcări, sclipici, petarde și artificii, pentru a sărbători noul an. Cu toate acestea, trebuie să fiți atenți când utilizați artificii și este o idee bună să urmați câteva reguli.


Utilizarea sării de masă

Utilizarea sării de masă

Fie că ești bucătar sau ieși să mănânci la restaurant, fiecare gospodărie are cel puțin un pachet de sare. Cu toate acestea, această delicatesă albă are și alte întrebuințări, nu doar în bucătărie.

Următorul